De door het bestuur ingezette ledenwerfactie, onder aanvoering van Marjo Diebels, heeft duidelijk succes gehad. Deze week mochten wij de honderdste aanmelding verwelkomen. In de grafiek kan men aflezen dat er in 2018 duidelijk meer aanmeldingen zijn geweest voor onze club dan het jaar daarvoor.

Dit is mede te danken aan een aantal leden van onze vereniging die geholpen hebben deze actie tot een succes te maken, waarvoor het bestuur hen hartelijk bedankt. De actie heeft ook duidelijk gemaakt dat veel Dehler-eigenaren niet op de hoogte zijn van onze club. Wij gaan daarom door met de actie in 2019.

Leden die willen helpen bij deze actie kunnen een bericht sturen naar: ledenwerfactie@dehlerclub.nl. Zij krijgen als ledenwerver de beschikking over posters, flyers en visitekaartjes die uitgedeeld kunnen worden aan niet-leden. Op de visitekaartjes (die aan de preekstoel vastgemaakt kunnen worden) kan het telefoonnummer van de ledenwerver worden opgeschreven zodat, hij of zij het (potentiële) nieuwe lid mogelijk kan overtuigen om lid te worden van onze gezellige club van zeilers.

Translate»