Uitslag fotowedstrijd 2017

Er is gekozen voor de leden voor deze foto’s (1e t/m 5e prijs).

Na stemming door de leden werden de hierbij getoonde foto’s als beste beoordeeld. De winnaars kregen op de Nieuwjaarsreceptie een vergroting van hun foto uitgereikt.

Clubdag 2017

De clubdag werd gehouden op 18 november 2017 in het Mirror Paviljoen te Monnickendam

Er waren lezingen van Eef Willems (Zeilen naar de Noord- of Zuidpool met de Tooluka), een lezing GTL versus dieselolie door de heer Freark Kaspersma van de firma Veenema Olie en een lezing “Angst bij Zeilen” door Marjolein Brandt. Na de pauze was er nog een presentatie staand en lopend want en lijnen door Doutse van Helden van de Lijnenspecialist. Verder konden er nog vele standjes bezocht worden.

Lustrumfeest 2017

Fotograaf Hans van Kuijeren.

Het Lustrum feest op 6 mei 2017 vond plaats in Rotterdam. Alle deelnemers gingen aan boord van de “James Cook”. De dag werd al varend geopend door onze voorzitter Jan Willem. Ondertussen was er koffie/thee met appeltaart.
In de Maashaven aangekomen ging iedereen aan boord van de SS Rotterdam, waar de deelnemers de keuze hadden uit 2 rondleidingen. Weer terug aan boord van de James Cook was er tijd voor de lunch aan boord tijdens de rondvaart over de Nieuwe Waterweg. Daarna werd er ontscheept en konden de deelnemers of een wandeling door Katendrecht maken, of een bezoek brengen aan het Scheepvaartmuseum. Terwijl de boot door de Rotterdamse havens voer werd er geborreld en gedineerd.

Translate»