Fotowedstrijd 2018

Foto’s gemaakt door de deelnemers t.b.v. de fotowedstrijd.

TIP!
In het album kun je door het klikken op een foto, deze scherm vullend bekijken. Met <- en -> kun je dan alle foto’s doorbladeren terwijl ze in het groot zichtbaar zijn.

Clubdag 2018

Foto’s gemaakt door Fred Pijper.

Op zaterdag 10 november werd de jaarlijkse clubdag van de DCN gehouden bij Moeke Morren in Appeltern. Er waren zeer interessante voordrachten van Joshua van Eijndhoven over zijn tocht met zijn boot Hope en van Ar den Boer over het ontstaan en nut van de Marker Wadden. Tussendoor konden de vele standjes bezocht worden. Aan het eind van de dag kregen wij een rondvaart met het passagiersschip De Sluizer over de Maas. Voor de liefhebbers werd de dag afgesloten met een boerenmaaltijd.

Hemelvaarttocht noord 2018

Foto’s gemaakt door de deelnemers t.b.v. de fotowedstrijd.

Tijdens de Hemelvaarttocht 2018 werd door de organisatie ook een fotowedstrijd uitgeschreven voor foto’s die tijdens de tocht zijn gemaakt.

De tocht ging via Stavoren, waar zoals gebruikelijk werd verzameld, naar Harlingen. Daarna ging het over het wad terug naar Enkhuizen. De tocht werd afgesloten in de Buyshaven waarna iedereen weer terug ging naar de thuishaven.

Hemelvaarttocht zuid 2018

Foto’s van André van Naarden.

De tocht ging deze keer over de Oosterschelde via Kats naar Tholen. Daar werden de deelnemers ontvangen door ons lid Kees Bal. Ook werd de historische stadskern van Tholen bezocht. De laatste dag gingen de meeste deelnemers weer huiswaarts.

Translate»