Een grote groep leden hebben een eigen pasfoto als avatar aangemaakt of door het webteam laten verzorgen. Een avatar foto is de gebruikelijke naam voor een afbeelding/foto bij elk door jezelf geplaatst forum bericht of reactie op het forum.

Dit is altijd door de club van harte toegejuicht; elk lid kreeg daardoor een herkenbaar gezicht bij zijn/haar naam en daardoor leidde dat vaak bij door de DCN georganiseerde evenementen al snel tot een stukje herkenbaarheid.
Vlak voor het ingaan van de nieuwe AVG wet op 25 mei 2018 heeft het webteam als voorzorg de zichtbaarheid van pasfoto’s (avatars) van leden in berichten in het forum van de Dehlerclub website uitgeschakeld.
In overleg met het bestuur is nu besloten om de aanwezige pasfoto’s (avatars) weer in te schakelen. Wij vinden dat leden die eens hun pasfoto hebben ingestuurd hiermee ook toestemming gaven deze op de website te zetten.
Maar mochten leden van gedachte zijn veranderd dan kunt u na inloggen op de website en in het forum naar uw profielpagina te gaan, via de optie “wijzig avatar” deze zelf verwijderen. Maar voor het plaatsen van een foto, voor leden die nog geen pasfoto hebben, kan men hier ook terecht.
Lukt u dit niet stuur dan een berichtje aan het webteam (webteam@dehlerclub.nl) dan zullen wij dit voor u verzorgen.
Indien een lid zijn lidmaatschap opzegt zal ook zijn avatar worden verwijderd.

Translate»