Adverteerders uit ons clubblad

Bomarine

Bomarine brengt u een scala van innovatieve producten die uw veiligheid op een comfortabele wijze vergroten en daarmee uw zorgeloos vaargenot. Van de revolutionaire Parasailor tot de Autoprop schroef met continu variabele spoed of de Rescue Laser Flare, wij vinden steeds artikelen met meerwaarde voor u!

GT Yachtbrokers

Ons kantoor in Stellendam beschikt over een verkoophaven waar een deel van ons aanbod te bezichtigen is. Het is niet verplicht uw jacht bij GT Yachtbrokers neer te leggen, maar geniet wel onze voorkeur. GT Yachtbrokers laat klanten nooit op eigen gelegenheid uw schip bekijken. Wij begeleiden de koper naar uw schip door heel Europa. Zo vindt u onze schepen bijvoorbeeld in Nederland, België, Duitsland, Spanje, Kroatië en Frankrijk. Door het internationale karakter van ons bedrijf werken we samen met collega’s door heel de wereld samen.

GT Yachtbrokers is buiten hun activiteiten als jachtmakelaars ook dealer van de merken Dehler en Varianta. Beide merken hebben een cruiser-racer karakter dat uitstekend past bij de schepen die wij als GT Yachtbrokers aanbieden. Op de websites van www.dehler.nl en www.variantanederland.nl kunt u onze nieuwe schepen vinden.

Hagoort Sails Zeilmakerij

Of het nu gaat om duurzame toerzeilen, performance zeilen voor clubwedstrijden of een High-tec set wedstrijdzeilen. Hagoort Sails heeft ervaring van optimist tot 65 voeter en daarom altijd een passend antwoord op uw wensen zonder daarbij de prijs uit het oog te verliezen. Hagoort Sails, al 25 jaar een vertrouwd adres voor perfecte zeilen.

JFB Winterstalling in Warns

De Johan Friso Bedrijvenpark bv., afgekort Jfb is expert voor winterstalling van jachten in het gebied Friesland en IJsselmeer. Het bedrijf houdt zich het hele jaar bezig met kranen en transporteren van schepen. Winterstallen is eigenlijk onze hoofdactiviteit.

Marina team

Marina team biedt reserveonderdelen en uitrusting voor de succesvolle Dehler schepen zoals de Varianta, Sprinta, Dehlya 22, Dehlya 25, Delanta, Dehler 28, OPTIMA 92/98, DEHLER 31, DEHLER 34, DEHLER 35, DEHLER 36cws / 37cws en DEHLER 38/39 / 43cws, enz …

In totaal zijn er meer dan 15.000 Dehler-jachten wereldwijd geleverd. Zelfs meer dan 40 jaar oude VARIANTA `s of zelfs DELANTA` s zeilen nog steedsoveral en zullen nog vele tientallen jaren varen mits goed verzorgd. Het “Marina-team” zijn zeilers voor zeilers. We zijn niet een Internet retailer in de gebruikelijke zin, maar bieden alleen Dehler klanten op het internet bijna alle onderdelen met zo veel mogelijk informatie om gemakkelijk te kunnen bestellen met één muisklik.
Geen enkele jachtbouwer biedt deze service voor oudere jachten. Zeker nog niet perfect, maar we werken eraan. Dankbare klanten zijn de beloning, vooral omdat zeilers elkaar altijd goed behandelen.

Offerhaus Watersport

Onze jachtwerf is centraal gelegen aan het Haringvliet. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van zeil- en motorjachten. Door onze jaren lange ervaring zijn wij in staat een op maat gemaakte service voor uw boot te bieden op het gebied van: * jachtschilderwerk * osmosebehandeling * polyester reparaties * schade herstel * winterberging binnen (verwarmd) en buiten * ligplaatsen

Qdeck

Duurzaam, luxueus en onderhoudsvrij scheepsdek.

De basis voor het topsegment van de jachtbouw.
Vakkundig door QDECK specialisten ingemeten en gelegd, inclusief 5 jaar materiaal garantie!

Shipcenter Modus Marine Lelystad

Shipcenter Modus Marine Lelystad is een Full Service jachtwerf. U kunt bij ons terecht voor al uw nautische wensen aan uw schip, van een eenvoudige servicebeurt aan de motor tot een complete refit van uw schip.

U vindt onze jachtwerf op het industrieterrein Noordersluis in Lelystad, met de auto 10 minuten rijden van de A6 afslag Lelystad, met de boot op 10 minuten varen van de Noordersluis. Onze winkel vindt u in de Houtribhaven.

Met Shipcenter Modus Marine Lelystad streven wij er naar de jachtwerf voor uw schip te zijn waar in een ontspannen sfeer en met een no nonsense uitstraling optimale kwaliteit wordt geleverd.

Skipshandel Stavoren

SKIPSHANDEL STAVOREN is sinds 1989 gevestigd op Marina Stavoren binnenhaven.

U vindt ons gastvrije kantoor in het fraaie hoofdgebouw met de verkoopvloot voor de deur. Marina Stavoren, één van de jachthavens van Skips Maritiem, is een uitstekende thuisbasis, voorzien van een goede service afdeling met alle mogelijke faciliteiten.

SKIPSHANDEL STAVOREN heeft een regelmatig wisselend aanbod van goede gebruikte jachten, in bemiddeling of ingeruild. Persoonlijke aandacht is ons visitekaartje.

Uiteraard bent u óók van harte welkom als u uw schip wilt verkopen. “Loop eens bij ons binnen”, de deur staat open! Wij vertellen u graag, wederzijds geheel vrijblijvend, meer over onze werkwijze.

Tuned rigs and ropes

Als geen ander onderkennen wij het belang van een goede tuigage voor optimale zeilprestaties. Niet alleen voor wedstrijdjachten, maar zeker ook voor toerschepen.
Goede zeilprestaties, optimale ergonomie en eenvoudige boathandling leiden in beide gevallen tot hetzelfde doel: Zeilen zoals zeilen bedoeld is.

Als het écht goed moet…
TUNED is thuis in alle aspecten van hoogwaardige tuigages voor toer- en wedstrijdjachten.

Van schade expertise tot compleet ontwerp

Van klein onderhoud tot complete tuigage

Vanuit Enkhuizen wereldwijd.

Yachtcare Enkhuizen

Bij Yachtcare Enkhuizen begrijpen we dat een boot voornamelijk een investering in geluk is. Laat ons daarom het onderhoud, wassen, polijsten en poetsen van uw boot doen, zodat u uw tijd op het water kunt doorbrengen. Onze professionals staan altijd klaar om uw boot in topconditie te brengen en houden.

Waterland Yacht Charter

Het adres voor sportief zeilen en riant vakantievieren! Het Waterlandteam staat graag voor u klaar om uw zeilvakantie of zeilweekend tot een succes te maken. Al 20 jaar verhuren wij nieuwe en sportieve zeiljachten; bij ons vindt u de Dehlers 25, 29, 32, 35, 36SQ, 39SQ en de Dehler 45 in de vloot.

Weber yachttextil

Weber was de huisleverancier van Dehler en levert de volgende producten:

  • Bekleding en accessoires
  • Huiken en hoezen (ook maindrop systeem)
  • Dekzeilen
  • Buiskappen & Kuiptenten
  • Gordijnen
  • Opberg- en val tassen
  • Zonneschermen
  • Stoffen voor Dehler-campers
  • Reinigings- en impregneermiddellen

Zeilmakerij De Vries

Zeilmakerij De Vries, traditionele en gedegen vakmanschap.
Anderhalve eeuw vakmanschap en een schat aan ervaring gecombineerd met de modernste technieken.

Vestiging Lemmer:
Vuurtorenweg 1, 8531 HJ Lemmer
Telefoon: +31 (0)514-562015
Mobiel: +31 (0)613-188750
Fax: +31 (0)514-564935
Email: lemmer@zeilenvandevries.nl

Vestiging Muiden:
Ossenmarkt 6, 1398 AP Muiden
Telefoon: +31 (0)294-263854
Mobiel: +31 (0)651-199844
Fax: +31 (0)294-264912
Email: muiden@zeilenvandevries.nl

Zeilmakerij SailSelect

Grootzeilen, voorzeilen, genua’s, rolgenua’s, spinnakers of gennakers…, nieuwe zeilen van een perfecte kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Op deze site treft u alle informatie over de zeilen, de diverse mogelijkheden en uitvoeringen. Maar ook de zeilmakerij achter SailSelect die u in eerste instantie misschien nog niet kent.

Zeilmakerij UK – de Vries Sails

Zeilen laten maken? Op deze site vindt u gedetailleerde informatie over onze verschillende productlijnen: toer- en wedstrijdzeilen, lichtweerzeilen, canvaswerk en tuigages. We leveren een zeer compleet ‘bovendeks’ pakket van hoge kwaliteit, mét een goede prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijke aandacht, goed advies, correcte afhandeling en goede service staan hoog in ons vaandel!

Masten en zo..!

Het tuigen van een jacht mag geen ‘sluitpost’ zijn op de begroting van het kostbare bezit. De zeilen zijn immers de motor van een jacht. De optimale afstelling, schootvoering en masttrim bepalen voor een groot deel het vaarplezier. Een jacht goed optuigen is geen karweitje voor een achternamiddag. Vele zeilers en jachtbouwers hebben al ontdekt dat het werk voor specialisten is. Daarom maken steeds meer zeilers en werven gebruik van onze diensten. Uw zeiljacht verdient het dat een specialist samen met u voor de beste prestaties zorgt. Praat daarom eens met de deskundigen van Masten en zo..!, uw vertrouwde hulp bij de optimale afstemming.

Translate»