Wat biedt Dehlerclub Nederland (DCN)?

Je kunt meedoen aan toerzeiltochten en clubwedstrijden. Daarbij staat het sociale element voorop.
In najaar en winter zijn er lezingen, cursussen en andere interessante bijeenkomsten voor zeilers en bemanningsleden, zoals de jaarlijkse clubdag.
We hebben leden vooral uit Nederland, maar ook uit Duitsland, België«, Spanje, Noorwegen, Canada en de Verenigde Staten.

Je ontvangt 5x per jaar het clubblad Op Koers en daarnaast 1x per jaar de actuele schepen- en ledenlijst.

De DCN heeft een eigen website waarop veel informatie te vinden is. www.dehlerclub.nl. Leden hebben toegang tot alle pagina’s, niet-leden alleen tot de niet-afgeschermde pagina’s. Inschrijven kan rechtstreeks en direct op de site!

Wie kan er lid zijn/worden?

Lid worden kan een natuurlijk persoon die (mede)eigenaar is van een Dehlerschip, of regelmatig deel uitmaakt van de bemanning, of belangstelling heeft voor de DCN en minimaal 18 jaar is ( artikel 5 van de statuten).

Voor € 33 ben je een jaar lid. Voor het eerste jaar betaal je per IDEAL en daarna via automatische incasso, waarvoor je een machtiging moet afgeven.

Het ontstaan van de vereniging

Op 12 december 1991 startten de leden van de Sprinta-, Delanta- , Duetta- en Optimavereniging samen de Dehler Club Nederland (DCN).

Het bestuur van de DCN bestaat uit een algemeen bestuur en diverse commissies; evenementen commissies Noord en Zuid, een Technische Commissie, een Redactiecommissie en een Websitecommissie. Omdat de DCN een landelijke vereniging is en de club de evenementen zo dicht mogelijk bij de leden wil brengen, organiseren de commissies Noord en Zuid evenementen in hun regio.

Overtuigd?

Ook lid worden?
klik dan hier voor meer informatie over het lidmaatschap en het inschrijfformulier. 

Translate»