Zoals gebruikelijk aan het eind van het vaarseizoen vindt ook dit jaar weer de DCN-fotowedstrijd plaats. Stuur uw meest geslaagde foto of foto’s (maximaal 2!!) op naar: webteam@dehlerclub.nl
Gebruik bij voorkeur een flinke resolutie zodat de foto, als die tot de prijswinnaars behoort, flink opgeblazen kan worden. De uiterste inzenddatum is 12.00 uur op 26 december 2016, tweede kerstdag. Vanaf 27 december 2016 kunnen de clubleden via de wesbite hun stem uitbrengen op de inzendingen tot en met 1 januari 2017 18.00 uur. Traditiegetrouw worden de winnaars op de nieuwjaarsreceptie gehuldigd en beloond met een fraaie vergroting. Verder zullen de winnende foto’s geplaatst worden op de voorzijde van ons blad “Op Koers”.
Alle foto’s met een maritiem karakter in zeer brede zin zullen toegelaten worden voor deelname aan de DCN fotowedstrijd. De jury bestaat immers uit de DCN leden zelf die hun stem uitbrengen op de foto’s die zij het mooiste vinden. Dat op de winnende foto’s dan geen of haast geen Dehler of DCN zichtbaar is, is minder belangrijk. Ook foto’s gemaakt door een ander dan de inzender zullen worden toegelaten; het webteam beschikt immers niet over de middelen om daar controle op uit te voeren en het is aan het lid zelf, om daar (mocht de foto in de prijzen vallen) hiervan gewag te maken en de fotograaf de eer te geven die hij/zij toekomt..

Ingezonden foto’s worden geplaatst in het fotoalbum.

Translate»