Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

10e Rondje Tiengemeten vanuit de Put

10 september 2021 - 12 september 2021

Hierbij nodigen wij jullie uit voor het 14e Rondje Tiengemeten “Uit de Put” van vrijdagavond 10 tot zondagmorgen 12 september 2021.

Voor de 14e keer organiseert Commissie Zuid van Dehlerclub Nederland een zeilwedstrijd rondom Tiengemeten, het natuureiland in het Haringvliet. Dit is de 10e keer dat Rondje Tiengemeten vanuit De Put wordt georganiseerd! Traditiegetrouw vindt dit Rondje tegen het einde van het zeilseizoen plaats. De Dehlerclub wordt daarvoor gastvrij ontvangen door wsv De Put, een vereniging van zelfdoeners met een knus “Puthuis”, dat een prachtig uitzicht biedt op het Haringvliet en het eiland Tiengemeten. Er wordt gestreden om een mooie 1e, 2e en 3e prijs én om de wisseltrofee. Dit jaar is er een nieuwe trofee, omdat bij de vorige wedstrijd de winnaar hem voor de 3e keer won en hem daarom mocht houden. Wil jij ook je naam op de wisseltrofee? Doe mee! De belangrijkste onderdelen van dit zeilweekend zijn:
  • Welkomstborrel op vrijdagavond,
  • Handicapwedstrijd op zaterdag,
  • Borrel met prijsuitreiking,
  • Diner,
  • Lange avond gezellig napraten,
  • Gezamenlijk ontbijt op zondagochtend.
Ben je niet in staat om met je eigen boot te komen? Dan ben je van harte welkom om je op te geven als opstapper op één van de deelnemende schepen. Zo kun je de bijzondere ervaring meemaken van het wedstrijdzeilen met allemaal Dehlers om je heen. Maar je kunt ook de wedstrijd volgen vanaf “De Dijk” of vanuit het “Puthuis” en aansluitend meedoen aan de borrel, het diner en de gezellige napraatavond. Daarnaast leent de omgeving van De Put zich voor een stevige wandeling door de omringende natuur of op Tiengemeten. Gezien de ligging aan het Haringvliet, is dit een uitgelezen kans voor de kleinere Dehlers om acte de préséance te geven en te ervaren dat de Dehlerclub er ook echt voor alle typen Dehlers is. Het wedstrijdcomité zal de wedstrijd starten, waarbij de zeer ruime start- en finishlijn recht voor het clubhuis van wsv De Put ligt. Inschrijven en betalen van de kosten: uiterlijk zondag 5 september via de website / iDEAL Inlichtingen: cie.zuid@dehlerclub.nl Met vriendelijke groet, Commissie Zuid: Hans Verhoeff, Marc van den Burg, Evert van de Vrie en Hanneke Friebel Inschrijven mogelijk tot 5 september 2021.

Inschrijfformulier Rondje Tiengemeten:

Gegevens

Begin:
10 september 2021
Einde:
12 september 2021
Evenementen Categorie:

Organisator

Commissie zuid
E-mail
ciezuid@dehlerclub.nl
Translate»