<
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

12e Rondje Tiengemeten

7 september - 9 september

Zoals het binnen DCN  bekend is organiseert de commissie Zuid elk jaar, in het 2e weekend van september, het rondje Tiengemeten.

Dit is een van de leukste evenementen ter afsluiting van het zeilseizoen en het heeft diverse ingrediënten in zich om het zowel een sociaal evenement als een spannend evenement te mogen noemen. Op vrijdagavond arriveren de deelnemers aan de wedstrijd van zaterdag in Jachthaven de Put waar we gezellig samenzijn met leden en partners en andere opstappers nader kennis met elkaar kunnen maken.

Dan volgt op zaterdag ….. het 12e Rondje Tiengemeten. Na het ontbijt dat door iedereen op zijn eigen boot genuttigd wordt is het tijd voor het palaver. Hier hoort elke deelnemer van de wedstrijd wat de bedoeling van het geheel is. Na een gelijke start begint de jacht op de eerste prijs nl. de wisselbeker. (Nou gaat het verhaal maar dat is slechts een praatje, dat als je de telling doet van de wedstrijd je die ook wint). Reden te meer om extreem goed je best te doen. Na binnenkomst gaat de schippers met hun bemanning even bijkomen van de wedstrijd en drinken alvast een aankomst drankje ofwel op hun eigen boot of wel met anderen bij elkaar.

Vanaf ongeveer 17.00 uur volgt de prijsuitreiking en er is voor iedere deelnemer een leuke attentie als aandenken aan deze super gezellige wedstrijd. Dan met alle deelnemers aan het rondje Tiengemeten een heel gezellige barbecue en feestavond tot in de vroege uurtjes.

Voor de schippers en bemanning die op zondag vertrekken is er ook nog de mogelijkheid om zich  op te geven voor een heerlijk ontbijt waarbij gebakken eieren met spek (zeker belangrijk bij een eventuele kater) niet ontbreken. Kortom een super evenement om het alvast nu in de agenda te zetten.

Wij hopen op veel deelnemers vanuit de hele DCN, dus ook vanuit Noord!

Op 5 september gaan de Haringvlietsluizen op een kier. Dat biedt een kans op zeehonden spotten tijdens Rondje Tiengemeten!

Zet het alvast in uw agenda: RONDJE TIENGEMETEN VAN 7 – 9 SEPTEMBER 2018

 

Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 5 september 2018, 17.00 uur.

Sorry. Je moet ingelogd zijn om dit formulier te bekijken.

Gegevens

Begin:
7 september
Einde:
9 september

Organisator

Commissie Zuid

Locatie

De Put
Nieuwendijk 6
Goudswaard, 3267 LZ Nederland
+ Google Maps