Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bezoek aan Hagoort Sails

10 november 2023 / 19:00 22:00

Speciaal voor leden van de Dehlerclub is Hagoort Sails op vrijdagavond 10 november geopend voor een bezichtiging van de zeilmakerij en geven Lars en Martin uitgebreid informatie over de verschillende zeildoeken die gebruikt worden bij de fabricage van de diverse zeilen. Dit is zowel gericht op de tour als de wedstrijdzeiler.

Het is vooral een gezellige vrijdag avond waar honderduit kan worden gepraat over onze favoriete drie onderwerpen: zeilen, zeilen en zeilen!

Korte informatie over Hagoort:

Bij Hagoort Sails staat de klant centraal. Als gerenommeerde zeilmakerij leveren wij zeilen van de hoogste kwaliteit, zowel voor nieuwe als bestaande zeilen. Onze focus ligt op het combineren van modernste technieken met ouderwets vakmanschap, om zo tot het perfecte resultaat te komen. Wij werken uitsluitend met eersteklas zeildoeken van toonaangevende leveranciers, waaronder Powerplast, Dimension Polyant, Contender en Challenge Sailcloth. Op deze manier kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen.

Zodra u heeft gekozen voor uw perfecte zeil, komen wij zo snel mogelijk uw boot inmeten. Hierna ontwerpen wij uw zeil zelf en snijden wij de panelen op maat met onze eigen laser snijtafel. Vervolgens wordt uw zeil van A tot Z in elkaar gezet door onze eigen vakmensen.

Op vrijdagavond 10 november worden wij om 19.00 uur in Benthuizen verwacht. De koffie/thee staat dan voor ons klaar. Na afloop drinken wij nog gezellig een drankje met elkaar. Deze avond wordt ons gratis aangeboden door Hagoort Sails.

  • Hagoort Sails B.V.
  • Verbreepark 11
  • 2731 BR Benthuizen
  • +31 (0)79-3422641
  • info@hagoortsails.nl

Maximaal 50 deelnemers.

Inschrijfformulier

Sorry. Je moet ingelogd zijn om dit formulier te bekijken.

Gegevens

Datum:
10 november 2023
Tijd:
19:00 – 22:00
Evenementen Categorieën:
,
Translate»