Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dehlercafé 2024 zuid

10 maart / 14:00 17:00

Uitnodiging voor het Dehlercafé op 10 maart a.s.

Commissie Zuid organiseert op 10 maart a.s. van 14.00 tot 17.00 uur een Dehlercafé bij WSV De Dintel in Dinteloord. De doelstelling van de commissie voor dit eerste café is zowel de contacten met de huidige leden te onderhouden, alsook kennis maken met de nieuwe leden. Wat is voor iedereen belangrijk? Wat kunnen we organiseren zodat iedereen een mooi vaarseizoen heeft?

Graag bespreken we met jullie de evenementen, die we voor komend seizoen al aan het organiseren zijn. Mochten jullie nog voorstellen hebben voor andere evenementen, dan staat de commissie daarvoor open. Maar we willen die dag natuurlijk stimuleren dat de leden elkaar leren kennen.

We houden een pubquiz voor jong en oud met natuurlijk een prijsje voor de winnende deelnemers. We stellen 6 á 7 vragen over 6 onderwerpen. Daarbij houden we er rekening mee dat er misschien jeugdige leden aanwezig zijn. Er is er een groot beeldscherm aanwezig om eventueel een (jeugd)film te vertonen als de quiz klaar is. We zorgen dat er een paar spelletjes aanwezig zijn voor de jongeren.

Er is ruimte om wat 2e-handsspullen of (kinder)kleding aan te bieden.

Kortom, een gezellige middag waarbij de commissie zorgt voor een drankje en een hapje voor rekening van DCN. Bij binnenkomst ontvang je 3 consumptiebonnen per persoon. Indien dit niet genoeg is, dan kun je € 1,00 per consumptie aan de bar betalen (alleen contant). De hapjes zijn voor rekening van Commissie Zuid.

Wij willen graag dat je je aanmeldt en aangeeft met hoeveel personen/kinderen je komt. Wil je het formulier hieronder invullen, zodat wij weten op hoeveel wij kunnen rekenen. Aanmelden is gratis!

Als je verder nog informatie wilt, kun je bellen met Hans Verhoeff, tel. 06 230 11 499.

Commissie Zuid,
Hanneke Friebel, Hans Verhoeff en Jaap Kouwenhoven

Sasdijk 10
4671 RN
Dinteloord

E-mail dehlercafe_zuid@dehlerclub.nl

Inschrijven via het formulier hieronder.

Sorry. Je moet ingelogd zijn om dit formulier te bekijken.

Gegevens

Datum:
10 maart
Tijd:
14:00 – 17:00
Evenementen Categorieën:
,

Organisator

Commissie zuid
E-mail
ciezuid@dehlerclub.nl

WSV Dintel

Sasdijk 10
Dinteloord, 4671 RN Nederland
+ Google Maps
Translate»