Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Fotowedstrijd 2021

25 oktober 2021 / 12:00 - 20 december 2021 / 12:00

Zoals gebruikelijk aan het eind van het vaarseizoen vindt ook dit jaar weer de DCN-fotowedstrijd plaats. Stuur jouw meest geslaagde foto of foto’s (maximaal 2!!) op naar: webteam@dehlerclub.nl Gebruik bij voorkeur een flinke resolutie zodat de foto, als die tot de prijswinnaars behoort, flink opgeblazen kan worden.

De uiterste inzenddatum is 12.00 uur op 20 december 2021.

Vanaf 23 december 2021 kunnen de clubleden online hun stem uitbrengen op de inzendingen tot en met 1 januari 2022 18.00 uur. Het stemformulier zal dan onder het fotoalbum verschijnen.

Als er begin 2022 een nieuwjaarsreceptie wordt gehouden, wat afhankelijk is van de dan geldende corona maatregelen, worden de winnaars in januari 2022 tijdens deze receptie gehuldigd en beloond met een fraaie vergroting. Anders maken wij de uitslag bekend via Zoom, via de website en in een nieuwsbrief begin januari 2022. Alle foto’s met een maritiem karakter in zeer brede zin zullen toegelaten worden voor deelname aan de DCN fotowedstrijd. De jury bestaat immers uit de DCN leden zelf die hun stem uitbrengen op de foto’s die zij het mooiste vinden. Dat op de winnende foto’s dan geen of haast geen Dehler of DCN zichtbaar is, is minder belangrijk. Ook foto’s gemaakt door een ander dan de inzender zullen worden toegelaten; het webteam beschikt immers niet over de middelen om daar controle op uit te voeren en het is aan het lid zelf, om daar (mocht de foto in de prijzen vallen) hiervan gewag te maken en de fotograaf de eer te geven die hij/zij toekomt.

De voorwaarden voor de fotowedstrijd:

 1. Per lid mogen maximaal 2 foto’s worden ingestuurd.
 2. Alle foto’s met een maritiem karakter in zeer brede zin zullen toegelaten worden voor deelname aan de DCN fotowedstrijd. Dat op de winnende foto’s dan geen of haast geen Dehler of DCN zichtbaar is, is minder belangrijk.
 3. De foto’s moeten minimaal een resolutie hebben van 2500 x 1800 pixels (bestandsgrootte is ongeveer 1500 kB).
 4. Vragen over ingezonden wedstrijdfoto’s kunnen gewoon aan het webteam per email (webteam@dehlerclub.nl) gesteld worden. Deze horen niet in een forum bericht thuis. Gebeurt dat toch, dan zal dat bericht door het webteam direct verwijderd worden.
 5. De foto is na inzending vrij te gebruiken door de Dehlerclub Nederland (DCN), zowel op de website, de nieuwsbrief als in Op Koers. De indiener is hiervan op de hoogte en kan geen rechten ontlenen aan het gebruik van de foto. De foto’s worden niet aan derden versterkt.
 6. De inzenders blijven eigenaar van de ingezonden foto’s. De inzenders mogen hun foto’s vrij blijven gebruiken.
 7. De deelnemers dragen de volle verantwoordelijkheid voor de door hen ingeleverde foto’s, zowel op het vlak van het recht van privacy als op het vlak van auteursrechten. Door zijn of haar inzending verklaart de fotograaf dat de personen die op de foto’s voorkomen geen bezwaar hebben tegen publicatie.
 8. De inzender moet houder zijn van het auteursrecht op elke door hem/haar ingezonden foto, dat wil zeggen dat de inzender de foto zelf heeft genomen of toestemming heeft van de maker om de foto in te sturen. Foto’s gemaakt door een ander dan de inzender zullen wel worden toegelaten, want het webteam beschikt immers niet over de middelen om daar controle op uit te voeren en het is aan het lid zelf, om daar (mocht de foto in de prijzen vallen) hiervan gewag te maken en de fotograaf de eer te geven die hij/zij toekomt.
 9. De DCN aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor mogelijke inbreuk op het auteursrecht door de inzender.
 10. Wie deelneemt aan deze wedstrijd verklaart zich akkoord met het volledige reglement en met elke beslissing die gekoppeld is aan deze fotowedstrijd.
Ingezonden foto’s worden geplaatst in het fotoalbum 2021.

Gegevens

Begin:
25 oktober 2021 / 12:00
Einde:
20 december 2021 / 12:00
Evenementen Categorie:

Organisator

Webteam
E-mail
webteam@dehlerclub.nl
Bekijk de site van Organisator
Translate»