Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatieve middag bij Vrolijk Watersport

12 maart 2023 / 12:00 - 16:00

Commissie Noord en Zuid nodigen alle Dehlerclubleden uit voor een informatieve zondagmiddag op 12 maart 2023 te Scheveningen met als onderwerp:

Pilots, boeken en kaarten

Voor de 5e keer zijn we uitgenodigd door Vrolijk Watersport te Scheveningen om in een prettige en rustige ambiance met elkaar te kunnen spreken. De winkel is alleen voor Dehlerclubleden geopend. We krijgen een presentatie over pilots, boeken en kaarten door Joop Datema. Hij vertelt niet alleen over Europese wateren en havens, maar ook over pilots en kaarten van verder weg gelegen bestemmingen en boeken met reisverhalen. Onderaan dit bericht lees je wat meer achtergrondinformatie over de gastspreker en Datema nautische boeken en kaarten. Tijdens de inloop, in de pauze en na afloop van presentatie is het een waar genot om rustig te snuffelen in de uitgebreide winkel. Dat alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Het programma op zondag 12 maart 2023 12:00 uur Inloop met een koffie, thee en een eenvoudig broodje. 12.30 uur Welkom en opening 12:35 uur de historie van Vrolijk Watersport in Scheveningen door Len Vrolijk 12.55 uur Presentatie door Joop Datema 14.00 uur Pauze met koffie, thee en winkelbezoek 14.30 uur Vervolg presentatie Joop Datema 15.30 uur Afsluiting van het programma met een drankje 16:00 uur Einde van de middag De locatie Vrolijk Watersport Visafslag 1 Hal 18-20 2583 DM Scheveningen Parkeren kan gratis voor de winkel Aanmelden • Aanmelden via het aanmeldformulier hieronder. • Kosten per persoon € 5, te betalen bij aanmelding via iDeal (of Bancontact of SOFORT banking). • Er is ruimte voor maximaal 30 deelnemers • De sluitingstermijn is zondag 5 maart of zoveel eerder als het evenement is volgeboekt. Dit vermelden we op de website Contactpersoon voor meer informatie: Hanneke Friebel, telefoonnummer 06 – 136 126 07 Met vriendelijke groet,         Datema nautische boeken en kaarten Joop Datema (1965) is ooit begonnen bij Datema Delfzijl in de toelevering aan de beroepsvaart en scheepswerven van veiligheidsuitrustingen en zeekaarten met de daarbij behorende boekwerken. Na een aantal jaren dit gedaan te hebben kwam er de mogelijkheid om in 1997 een eigen winkel in Amsterdam te beginnen geheel toegespitst op de watersporter en liefhebbers van het water in de breedste zin. Het assortiment van Datema Amsterdam liep uiteen van vaaraanwijzingen wereldwijd tot literatuur, poëzie, geschiedenis- en koopvaardijboeken. Door de steeds meer veranderende markt (minder mensen in de winkel en meer via de webshop) in combinatie met stijgende kosten in Amsterdam is eind 2016 besloten om de winkel te verhuizen naar Gorinchem. Hier was, net als in Amsterdam, een mooie locatie aan de haven gevonden maar na drie jaar is Datema Amsterdam alleen als webshop doorgegaan. Tot eind 2020 de vraag bij Vrolijk Watersport vandaan kwam of Joop de in- en verkoop van kaarten en boeken bij hun wilde doen. Sinds dien is Datema Amsterdam een onderdeel geworden van Vrolijk Watersport en is het assortiment voor een groot deel toegevoegd aan de voorraad van Vrolijk.
 

Inschrijfformulier:

Gegevens

Datum:
12 maart 2023
Tijd:
12:00 - 16:00
Evenementen Categorie:

Organisator

Commissie Noord en Zuid

Locatie

Vrolijk Watersport
Visafslagweg 1, hal 18-20
Scheveningen, 2583 DM
+ Google Maps
Telefoon
070-4168282
Bekijk de site van Locatie
Translate»