Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Optima 92/98 weekend geannuleerd!

28 juni 2019 - 30 juni 2019

HELAAS IS HET EVENEMENT WEDEROM GEANNULEERD WEGENS TE WEINIG BELANGSTELLING.

Ben je in het bezit van een Optima 92 of Optima 98, dan mag je dit weekend niet missen.

Commissie Noord organiseert van 28 t/m 30 juni het inmiddels traditionele Optima 92/98 weekend. Fantastisch om met deze paradepaardjes van het vorige millennium, de meest kleurrijke schepen uit de Dehler-familie, de schepen die hun tijd ver vooruit waren, een weekend bij elkaar te komen. Mooi ook om te zien dat een haven pas echt uitstraling krijgt als onze schepen er aanleggen. Hoofddoel van het weekend is om met clubleden die bijna hetzelfde type schip hebben, een weekend te houden waarin vooral gezelligheid voorop staat, veel met elkaar praten over wat we allemaal met onze schepen gedaan hebben of nog willen doen: elkaars boten bekijken, ideeën opdoen etc. En natuurlijk: een leuke tocht varen. De ervaring leert dat het weekend het grootste succes heeft, als we op de eerste avond samen bepalen wat we willen gaan doen, uiteraard vooral afhankelijk van de weersomstandigheden. Wie nu al ideeën heeft: neem contact op via optima.reunie@dehlerclub.nl . Om toch een idee te hebben van een mogelijke de planning:
  • Vrijdag 28 juni, Arriveren in Lelystad tussen 17.00 en 20.00, maar later mag ook. ’s Avonds borrel
  • Zaterdag 29 juni, Ochtend: elkaars boten bekijken. Middag: tocht naar Enkhuizen (of na overleg een andere haven) Avond:  diner en botentocht (ipv kroegentocht).
  • Zondag 30 juni, Vroeg vertrek voor wie ver weg moet. Toertochtje voor wie niet zo ver hoeft, bv via de Markerwadden
Het definitieve programma wordt in samenspraak met de deelnemers vastgesteld. Mocht je niet in staat zijn met de boot te komen, maar toch (een deel van) dit weekend willen meemaken, meld het dan even, dan kijken we of er ruimte is op de schepen. Aanmelden kan binnenkort via de site. Er geldt geen inschrijfgeld, alle kosten (havengeld, diner, versnaperingen) worden door de bemanningen gedragen. En we hebben natuurlijk onze eigen voorraden aan boord. Maximum aantal boten is 15. Commissie Noord, Bert Koers Mobiel  06 51834859   Inschrijven mogelijk tot 24 juni 2019.

Inschrijfformulier Optima 92/98 weekend:

Gegevens

Begin:
28 juni 2019
Einde:
30 juni 2019
Evenementen Categorie:

Organisator

Commissie noord
E-mail
cienoord@dehlerclub.nl
Translate»