Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Rondje Tiengemeten 2024

13 september 15 september

Hierbij nodigen wij jullie uit voor het 17e Rondje Tiengemeten “Uit de Put” van vrijdagavond 13 tot zondagmorgen 15 september 2024.

Voor de 17e keer organiseert Commissie Zuid van Dehlerclub Nederland een zeilwedstrijd rondom Tiengemeten, het natuureiland in het Haringvliet. Dit is de 12e keer dat Rondje Tiengemeten vanuit De Put wordt georganiseerd!
Traditiegetrouw vindt dit Rondje tegen het einde van het zeilseizoen plaats. De Dehlerclub wordt daarvoor gastvrij ontvangen door wsv De Put, een vereniging van zelfdoeners met een knus “Puthuis”, dat een prachtig uitzicht biedt op het Haringvliet en het eiland Tiengemeten. Er wordt gestreden om een mooie 1e, 2e en 3e prijs én om de wisseltrofee. Wil jij ook je naam op de wisseltrofee? Doe mee!

De belangrijkste onderdelen van dit zeilweekend zijn:

  • Welkomstborrel op vrijdagavond,
  • Handicapwedstrijd op zaterdag,
  • Borrel met prijsuitreiking,
  • Diner,
  • Lange avond gezellig napraten,
  • Gezamenlijk ontbijt op zondagochtend.

Ben je niet in staat om met je eigen boot te komen? Dan ben je van harte welkom om je op te geven als opstapper op één van de deelnemende schepen. Zo kun je de bijzondere ervaring meemaken van het wedstrijdzeilen met allemaal Dehlers om je heen. Maar je kunt ook de wedstrijd volgen vanaf “De Dijk” of vanuit het “Puthuis” en aansluitend meedoen aan de borrel, het diner en de gezellige napraatavond. Daarnaast leent de omgeving van De Put zich voor een stevige wandeling door de omringende natuur of op Tiengemeten.
Gezien de ligging aan het Haringvliet, is dit een uitgelezen kans voor de kleinere Dehlers om acte de préséance te geven en te ervaren dat de Dehlerclub er ook echt voor alle typen Dehlers is. Het wedstrijdcomité zal de wedstrijd starten, waarbij de zeer ruime start- en finishlijn recht voor het clubhuis van wsv De Put ligt.

Gegevens

Begin:
13 september
Einde:
15 september
Evenementen Categorie:

Organisator

Commissie zuid
E-mail
ciezuid@dehlerclub.nl

Watersportvereniging de Put

Nieuwendijk 6
Goudswaard, 3267 LZ
+ Google Maps
0186-661852
Bekijk de site van Locatie
Translate»