Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rondje Tiengemeten

6 september 2019 - 8 september 2019

Hierbij nodigen wij jullie uit voor het 13e Rondje Tiengemeten “Uit de Put”  van vrijdagavond 6 tot zondagmorgen 8 september 2019.

Voor de 13e keer organiseert Commissie Zuid van Dehlerclub Nederland een zeilwedstrijd rondom Tiengemeten, het natuureiland in het Haringvliet. Traditiegetrouw vindt dit Rondje tegen het einde van het zeilseizoen plaats. De Dehlerclub wordt daar in bijgestaan door wsv DE PUT, een vereniging van zelfdoeners met een knus clubhuis, dat een prachtig uitzicht biedt op het Haringvliet en het eiland Tiengemeten. Er wordt gestreden om de wisseltrofee die dit jaar voor de 4e keer wordt uitgereikt. De belangrijkste onderdelen van dit zeilweekend zijn:
  • Welkomstborrel op vrijdagavond;
  • Handicapwedstrijd op zaterdag;
  • Borrel met prijsuitreiking;
  • Diner;
  • Lange avond gezellig napraten;
  • Gezamenlijk ontbijt op zondagochtend.
DCN-leden die niet in staat zijn om met de eigen boot te komen, zijn eveneens van harte welkom. Zij kunnen zich opgeven als opstapper op 1 van de deelnemende schepen en zo ervaren hoe het is om te wedstrijdzeilen onder leiding van een ander DCN-lid. Maar ook kunnen zij de wedstrijd volgen vanaf de kant of vanuit het clubhuis en aansluitend meedoen aan de borrel, het diner en de gezellige napraatavond. Gezien de ligging aan het Haringvliet, is dit een uitgelezen kans voor de kleinere Dehlers om acte de présence te geven en te ervaren dat de Dehlerclub er ook echt voor alle typen Dehlers is. Het wedstrijdcomité zal de wedstrijd starten, waarbij de start- en finishlijn recht voor het clubhuis van WSV DE PUT ligt. Inschrijven en betalen van de kosten: uiterlijk zondag 1 september via de website / iDEAL Inlichtingen: ciezuid@dehlerclub.nl Met vriendelijke groet, Commissie Zuid: Hanneke Friebel, Marjo Diebels en Hans Verhoeff.   Inschrijven mogelijk tot 1 september 2019.

Inschrijfformulier Rondje Tiengemeten:

Gegevens

Begin:
6 september 2019
Einde:
8 september 2019
Evenementen Categorie:

Organisator

Commissie zuid
E-mail
ciezuid@dehlerclub.nl

Locatie

Watersportvereniging de Put
Nieuwendijk 6
Goudswaard, 3267 LZ
+ Google Maps
Telefoon
0186-661852
Bekijk de site van Locatie
Translate»