Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop splitsen van moderne lijnen 2024

16 november / 09:30 12:00

Speciaal voor de Dehlerclub wordt op zaterdag 16 november van 09:30 – 13 uur een weer complete workshop ‘Splitsen van Moderne Lijnen’ georganiseerd. Wil je graag leren splitsen en meer leren over modern touwwerk? Dan ben je van harte welkom bij De Lijnenspecialist in Amsterdam.


 
Wie geeft de workshop?
De workshop wordt gegeven door een of meerdere van hun tuigers. Ze starten met een korte inleiding over de diverse kunststoffen en constructies die worden gebruikt voor de productie van lijnen. Ook leggen ze uit welke lijn je het beste voor een specifieke toepassing kan gebruiken en laten praktische voorbeelden zien.
 
Zelf aan de slag
Maar deze workshop gaat vooral over ‘zelf aan de slag zijn’. Je leert in ongeveer drie uur de basistechnieken van splitsen van lijnen met Dyneema© vezels en polyester lijnen. Met een klein beetje oefening zal je merken dat je al snel in staat bent om een oogsplits te maken of een soft-shackle. Gewapend met deze technieken kun je daarna zelf aan de slag met het optimaliseren van je boot.
 
Hoe gaan we dat doen?
Zij laten het splitsen stap voor stap zien. Ze doen dit door middel van het splitsboek en duidelijke instructievideo’s. Na iedere stap krijg je tijd om deze zelf te volgen. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen. Hun tuigers lopen rond om je met iedere stap te helpen.
 
Wat heb je nodig?
Helemaal niks. Zij verzorgen het lesmateriaal, de lijnen en het splitsgereedschap om te oefenen tijdens de workshop. Je hoeft dus alleen nog naar de workshop te komen. De koffie staat klaar.
 
Wat kost de workshop?
Dat wordt nog bepaald.
 
Waar is het?:
Surinamekade 6
1019 BV Amsterdam
info@lijnenspecialist.nl
https://www.lijnenspecialist.nl/
52°22’12” – 4°53’43”
 
Maximaal 35 deelnemers.

Gegevens

Datum:
16 november
Tijd:
09:30 – 12:00
Evenementen Categorieën:
,

Organisator

Commissie noord
E-mail
cienoord@dehlerclub.nl

Lijnenspecialist

Surinamekade 6
Amsterdam, 1019 BV
+ Google Maps
020 419 64 12
Bekijk de site van Locatie
Translate»