<
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vrolijk informatiemiddag

4 februari , 12:30 - 16:00

Commissies Noord en Zuid nodigen alle Dehlerclubleden uit voor
een informatieve zondagmiddag op 4 februari 2018 te Scheveningen.

We zijn wederom uitgenodigd door de firma Vrolijk Watersport te Scheveningen om in een prettige en rustige ambiance met elkaar te kunnen spreken. De winkel is alleen voor Dehlerclubleden geopend. Over een drietal onderwerpen krijgen we een presentatie. Daaraan voorafgaand, tussendoor en na afloop kunnen we op ons gemak de winkel bekijken. Dat alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Het programma op zondag 4 februari 2018:

12:30 – 13:00 uur: Inloop met een drankje en wat lekkers

13:00 – 13:30 uur: Antifouling
Dit is een actueel onderwerp omdat de regels aangepast zijn. Er zijn weer nieuwe ontwikkelingen op de antifoulingmarkt. Vrolijk heeft ze in huis en geeft hier gedegen advies over in combinatie met de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Zo kan iedereen vol goede moed aan het seizoen beginnen. Er is foldermateriaal van Akzo Nobel aanwezig en wellicht ook nog wat Volvo Ocean Race-materiaal.

14:00 – 14:30 uur: Kleding
Patrick van der Heijden, vertegenwoordiger en productspecialist van Helly Hansen, hebben we bereid gevonden om een presentatie te geven. Hij heeft een enorme productkennis van technische zeilkleding en kan diep op het onderwerp ingaan.

15:00 – 15:30 uur: Noodreparatie van zeilen
Karin en Robèrt van Zeilmakerij Vrolijk zullen een leuke presentatie geven over hoe je een zeilreparatie kan uitvoeren. Daarnaast zullen ze ook een goed advies geven over de tell tales in de zeilen. Die zitten nog wel eens verkeerd.

16:00 uur afsluiting.

De locatie
Vrolijk Watersport
Treilerweg 65
2583 DB Scheveningen

Aanmelden:

  • Omdat de ruimte niet onbeperkt is, dient u zich aan te melden, zodat we weten hoeveel mensen er komen. Aanmelden kan via het aanmeldformulier hieronder.
  • Ondanks dat de firma Vrolijk ons uitnodigt en ons van hapjes en drankjes voorziet, moeten we beperkte kosten maken. Daarom wordt er een entree geheven van 3 euro per persoon, te voldoen bij aanmelding (via IDeal).
  • De sluitingstermijn is woensdag 31 januari 2018 of zoveel eerder als het evenement is volgeboekt. Dit melden we via de website.

Contactpersoon voor meer informatie: Hanneke Friebel, telefoonnummer 06 – 136 126 07

Met vriendelijke groet,

 

Sorry. Je moet ingelogd zijn om dit formulier te bekijken.

Gegevens

Datum:
4 februari
Tijd:
12:30 - 16:00
Website:
https://vrolijk.nl/