<
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vrolijk informatiemiddag

4 februari , 12:30 - 16:00

Commissies Noord en Zuid nodigen alle Dehlerclubleden uit voor
een informatieve zondagmiddag op 4 februari 2018 te Scheveningen.

We zijn wederom uitgenodigd door de firma Vrolijk Watersport te Scheveningen om in een prettige en rustige ambiance met elkaar te kunnen spreken. De winkel is alleen voor Dehlerclubleden geopend. Over een drietal onderwerpen krijgen we een presentatie. Daaraan voorafgaand, tussendoor en na afloop kunnen we op ons gemak de winkel bekijken. Dat alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Het programma op zondag 4 februari 2018:

12:30 – 13:00 uur: Inloop met een drankje en wat lekkers

13:00 – 13:30 uur: Antifouling
Dit is een actueel onderwerp omdat de regels aangepast zijn. Er zijn weer andere antifoulings op de markt. Vrolijk heeft ze in huis en geeft hier een korte uitleg over in combinatie met de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

14:00 – 14:30 uur: Kleding
Wat draag je onder koude omstandigheden in combinatie met hard werken? Welke kledinglagen kun je het beste combineren en wat moet je vooral niet doen? Vrolijk legt de techniek uit en vult die aan met praktijkervaring op zowel tour- als racegebied. Men vaart immers al jaren winterwedstrijden ‘voor de deur’. Als het lukt heeft Vrolijk van zowel Helly Hansen als Musto inside-information (hopelijk met beeldmateriaal) hoe de zeilers van de Volvo Ocean Race dit aanpakken.

15:00 – 15:30 uur: Verrassing
Over het 3e onderwerp zijn we nog in gesprek met een mogelijke presentator.

16:00 uur afsluiting.

De locatie
Vrolijk Watersport
Treilerweg 65
2583 DB Scheveningen

Aanmelden

  • Ondanks dat de firma Vrolijk ons uitnodigt en ons van hapjes en drankjes voorziet, moeten we beperkte kosten maken. Daarom wordt er een entree geheven van € 3,00 per persoon.
  • Omdat de ruimte niet onbeperkt is, dient u zich aan te melden, zodat we weten hoeveel mensen er komen. Inschrijven kan via het aanmeldformulier hieronder.
  • De sluitingstermijn is woensdag 31 januari 2018 of zoveel eerder als het evenement is volgeboekt. Dit melden we via de uitnodiging op de website.

Contactpersoon voor meer informatie: Hanneke Friebel, telefoonnummer 06 – 136 126 07

Met vriendelijke groet,

 

Sorry. Je moet ingelogd zijn om dit formulier te bekijken.

Gegevens

Datum:
4 februari
Tijd:
12:30 - 16:00
Website:
https://vrolijk.nl/