Inschrijven voor de DCN clubdag is nog mogelijk!!!

Oh jee, helemaal vergeten je op te geven voor de Clubdag van 18 november a.s.? Gelukkig is er nog wat ruimte voor nieuwe aanmeldingen, maar wees er nu snel bij, want vol is echt vol!

Deze clubdag mag je eigenlijk niet missen; de onderwerpen die behandeld worden en de lezingen zijn weer reuze interessant en leerzaam.
Wat te denken van Zeilen naar de Noord- Zuidpool, Angst bij zeilen en de presentaties over staand en lopend want en GTL versus dieselolie.

Ook is er weer een groot aantal stands te bezoeken waar je de nodige informatie kunt krijgen, zoals o.a. De Lijnenspecialist, Kunstteak voor boten en buitenmeubilair, gasveiligheid aan boord, Zeilmakerij De Vries. Ook is de firma Vrolijk weer vertegenwoordigd met allerlei interessante koopjes en elektronica.
Natuurlijk is onze onvolprezen Henk van Slochteren ook weer van de partij voor al uw technische vragen.
Tevens zullen de diverse commissies hun programma’s presenteren en is er ruimte om uw tweedehands spullen aan uw mede clubleden te verkopen.
Ook is er natuurlijk weer veel ruimte en tijd om gezellig bij te praten en ervaringen uit te wisselen met uw clubgenoten.

Dus, geef u snel op via onze website, waar u natuurlijk het volledige programma kunt lezen, dan kunnen wij u op zaterdag 18 november welkom heten in Monnickendam!
Heeft u nog vragen belt u dan gerust met: Femia Kramer, tel.: 0229 – 581740

Graag tot ziens!
De clubdagcommissie

Voor meer informatie en inschrijven kijk bij het evenement Clubdag 2017.

Inschrijven kan tot 9 november 2017 (datum is iets verschoven).

Translate»