De website heeft eind begin augustus averij opgelopen. Om het in simpele zeilboot termen te zeggen… Ehhh… ehh… de val is in de mast gebroken.
Inmiddels doet bijna alles het weer, maar niet zoals we gewend waren. Lees dit bericht goed door, als je tegen problemen aanloopt.

Zowel het forum als de website is weer online. Zoals je weet, moeten leden bij ons inloggen. Dit is voor zowel de website, waardoor je je bijvoorbeeld kunt aanmelden bij evenementen, als voor het forum nodig.
We hadden een systeem, waarbij je met één keer inloggen, zowel op het forum als op de website was ingelogd. Dit systeem wordt helaas niet meer ondersteund en zorgde voornamelijk voor de problemen van begin augustus.

En nu??
Zodra je op de website van de Dehlerclub komt, kan je op de oude manier inloggen. Kom je op het forum, dan zal je hier opnieuw moeten inloggen. Mocht het inloggen op het forum niet werken, terwijl je wel ingelogd bent op de website, gebruik dan de mogelijkheid ‘Ik ben mijn wachtwoord vergeten’, die je kan selecteren bij het inloggen op het forum. Vul hierna je e-mail adres in, waarmee je als lid bent ingeschreven. Daarna zal je een e-mail ontvangen met een link naar een pagina om een nieuw wachtwoord aan te maken. Let op dat dit nieuwe wachtwoord enkel voor het forum zal werken.

Voor nu nogmaals excuus voor het ongemak en veel zeil- en leesgenot.

Translate»