De website heeft onderhoud nodig. Stuur ons je ideeën en suggesties voor de update van de website.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering, die we 18 maart 2023 hebben gehouden, is door het webteam toegelicht waarom er een update van de website van de Dehlerclub Nederland nodig is. De door ons gebruikte WordPress template wordt niet langer ondersteund. Hierdoor merken we steeds vaker dat bepaalde zaken niet meer helemaal werken, zoals we zouden willen.
Zoals in het jaarverslag van 2022 en in de begroting van 2023 ook weergegeven, is er een bedrag vrijgemaakt om deze update van de website door te voeren.

Tijdens de ALV werd er ook door een aantal leden geopperd om onder onze leden te inventariseren, welke ideeën en suggesties er zijn om de website te verbeteren. Heel goed idee!!

Uit de automatische statistieken kunnen wij zien, welke websites het meest en langst bezocht worden, maar niet aan welke nieuwe functies behoefte is. Gebruik daarom onderstaand formulier om je ideeën en/of suggesties aan ons door te geven. Wij gaan deze inventariseren en kijken wat we in een update mee kunnen nemen. Is het formulier hieronder niet toereikend om je idee uiteen te zetten? Stuur dan een e-mail naar webteam@dehlerclub.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Translate»