Beste leden van de Dehler Club Nederland,

Met spijt moeten wij jullie informeren dat onze huidige voorzitter, Erik Boonacker, vanwege drukke werkzaamheden zijn functie zal neerleggen tijdens de komende Algemene Ledenvergadering (ALV). Wij willen Erik hartelijk bedanken voor zijn toewijding en inzet gedurende zijn termijn als voorzitter.

De Dehler Club Nederland is op zoek naar een enthousiaste en betrokken persoon die de rol van voorzitter wil vervullen en de club naar nieuwe hoogten wil leiden. Als voorzitter speel je een cruciale rol in het bevorderen van het welzijn van onze clubleden, het organiseren van evenementen en het versterken van de Dehler-gemeenschap in Nederland.

Taken van de voorzitter omvatten onder andere:

  1. Leiding geven aan Bestuursvergaderingen: Het voorzitten van reguliere bestuursvergaderingen en het faciliteren van open communicatie tussen bestuursleden. 5 á 6 keer per jaar, soms op locatie of via een Zoom vergadering.
  2. Leiding geven aan Algemene Ledenvergadering, normaal gesproken 1x per jaar.
  3. Zit de Kaderdag voor, éénmaal per jaar, waar alle commissieleden bij elkaar komen voor reflectie en vooruitzien en om eens gezellig met elkaar te dineren na afloop.
  4. Schrijft een voorwoord in Op Koers (5x).
  5. Houdt nauw contact met het dagelijks bestuur, voorzitter, secretaris en de penningmeester.
  6. Vertegenwoordiging van de Club: Fungeren als officieel gezicht van de Dehler Club Nederland bij externe evenementen en organisaties.
  7. Communicatie: Het onderhouden van goede communicatiekanalen tussen het bestuur, de commissies en de leden, evenals het bevorderen van transparantie.
  8. Ondersteuning: alle bestuur’s- en commissieleden ondersteunen de voorzitter in diens uitgebreide taken en verantwoordelijkheden.

Als jij, of iemand die je kent, geïnteresseerd is in deze uitdagende rol, neem dan contact met ons op via de secretaris (secretaris@dehlerclub.nl) om je kandidaat te stellen. Samen kunnen we de Dehler Club Nederland blijven laten groeien en floreren.

Voor meer informatie kan ook contact opgenomen worden met de huidige voorzitter Erik (voorzitter@dehlerclub.nl).

Wij kijken uit naar jullie betrokkenheid en ondersteuning bij het vinden van een geschikte nieuwe voorzitter voor onze club. Laten we samen werken aan een sterke en dynamische toekomst voor de Dehler Club Nederland.

Met vriendelijke groet,

Fred Neve, secretaris – Dehler Club Nederland

Translate»