Heb jij jouw antwoord niet kunnen vinden? Stel dan onderaan deze pagina je vraag aan het webteam.

Als je bij het inloggen op het forum een foutmelding krijgt, dat je wachtwoord niet klopt, zit er maar één ding op; een nieuw wachtwoord aanvragen.

Ga hiervoor naar het forum en klik op ‘Aanmelden’ rechts-boven in het scherm.

Daarna klik je onder het inlogscherm op ‘ik ben mijn wachtwoord vergeten‘ of gebruik direct deze link.

In het volgende scherm kan je je e-mail adres invullen en klik je op ‘Herstel’.

Hierna ontvang je een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.
Lukt het niet? Laat het weten via webteam@dehlerclub.nl.

Let op! Het wachtwoord van je account voor het forum is op dit moment niet per definitie hetzelfde als je wachtwoord voor de website. We proberen dit de komende tijd weer te koppelen.

Als je bij het inloggen op de website een foutmelding krijgt, dat je wachtwoord niet klopt, zit er maar één ding op; een nieuw wachtwoord aanvragen.

Ga hiervoor naar naar het login-menu rechtsboven en klik op ‘Wachtwoord vergeten’ of ga direct naar de volgende link https://www.dehlerclub.nl/lostpassword/.

Op de volgende pagina vul je je gebruikersnaam of e-mail adres in en klik je op ‘Nieuw wachtwoord aanmaken’.
Hierna zal je automatisch een e-mail ontvangen met een link om je wachtwoord te wijzigen.

Nadat je op de link in de e-mail hebt geklikt, kom je op een website terecht, waar je je nieuwe wachtwoord 2x moet invullen, waarna je op ‘Wachtwoord opslaan’ klikt. Hierna is je wachtwoord aangepast en moet je hiermee kunnen inloggen.
Lukt het niet? Laat het weten via webteam@dehlerclub.nl.

Let op! Het wachtwoord van je account voor de website is op dit moment niet per definitie hetzelfde als je wachtwoord voor het forum. We proberen dit de komende tijd weer te koppelen.

De forums zijn alleen bedoeld voor onze leden met een website-account. Er zijn twee uitzonderingen: de rubrieken “Te koop” en “Te koop gevraagd” zijn ook voor ‘gasten’ te zien, dus voor een ieder die onze website bezoekt. Houdt u daar rekening mee indien u persoonlijke gegevens in uw bericht of reactie plaatst.

De rubrieken “Te Koop” en “Te koop gevraagd” worden gesloten door het webteam. Dat betekend dat niemand direct op die berichten kan reageren. Leden kunnen via een Persoonlijk Bericht (PB) reageren, maar ‘gasten’ niet. Het kan daarom handig zijn een telefoonnummer of email adres te vermelden.

Om de advertenties actueel te houden worden deze automatisch na 3 maanden verwijderd.

Mocht uw advertentie na 3 maanden nog steeds actueel zijn dan kunt u de advertentie gewoon opnieuw plaatsen.

Uw voordeel: hij staat dan ook meteen weer bovenaan in de lijst en valt direct weer op.

Klik in het menu ‘Het merk Dehler’ -> ‘Hoe zeilt dat nou?’.

U ziet dan het overzicht van de bestaande lijst met recensies van onze Dehlers.

Bovenin vindt u dan een ‘link’ naar een invulpagina met vragen waar u uw eigen Dehler kunt toevoegen aan onze database met recensies.

Uw bijdrage wordt per e-mail aan het webteam toegezonden en de tekst wordt opgemaakt, bewerkt en toegevoegd aan de lijst.

U ontvangt een bevestiging per e-mail als uw bijdrage verwerkt is en op onze website is geplaatst.

De forums zijn alleen bedoeld voor onze leden met een website-account. Er zijn twee uitzonderingen: de rubrieken ‘te koop’ en ‘te koop gevraagd’ zijn ook voor ‘buitenstaanders’ te zien, dus voor een ieder die onze website bezoekt. Houd daar rekening mee indien je persoonlijke gegevens in jouw bericht of reactie plaatst.

Alleen leden van de Dehlerclub Nederland hebben toegang tot de DCN website. Ben je geen lid en wil je toch toegang tot onze website, wordt dan lid. Ga hiervoor naar aanmelden als lid.

Een natuurlijk persoon die (mede)eigenaar is van een Dehlerschip, of regelmatig deel uitmaakt van de bemanning, of belangstelling heeft voor de DCN en minimaal 18 jaar is ( artikel 5 van de statuten) kan lid worden.

Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Na aanmelden en betaling van de contributie heb je gelijk toegang tot de website. Als je problemen hebt met aanmelden, stuur dan een bericht naar het webteam.

  • Hidden
Translate»